Som en av Trondheims største aktører innen boligutleie, med over 250 sentrale utleieleiligheter, er vi veldig opptatt av kundeforholdet. Vårt fokus er å ha et så ryddig og profesjonelt forhold til leietaker som mulig, i tillegg til at vi skal være konkurransedyktig på pris. Vårt fortrinn som utleier er at vi har kvalitet i alle ledd av prosessen, fra innflytting til utflytting. Vi har egne vaktmestere i våre gårder i tillegg til håndverkere som fikser det meste. Kontoret vårt ligger i en av våre største bygårder på Buran, noe som gjør oss svært tilgjengelig for leietakeren.

Våre leietakere setter stor pris på å ha et nært og trygt forhold til oss som utleier!

Vårt motto som eiendomsutvikler og utbygger er: «Kvalitet og beliggenhet», noe som har ført til at de fleste av våre utleieforhold er sentralt beliggende i byen. I tillegg til boligutleie driver vi også med næringseiendom, og har mange flotte næringslokaler til leie.

cropped-LOGO-KOB_Eiendom.jpgAttraktiv 2-roms m terrasse og parkering i veldrevet sameie på Rosenborg

Stadsing Dahlsgate 24 A, 7015 Trondheim

491301911

Månedsleie: 11 000,-

Inkluderer: Møblert, Kabel-tv og bredbånd, parkering i p-kjeller
Depositum: 33000
Primærrom: 50 m²
Soverom: 1
Etasje: 1.
Boligtype: Leilighet
Leieperiode: Fra 15.08.18

Beskrivelse

Moderne leilighet fra 2006 i veldrevet sameie (Sameiet Rosenborg Kringsjå) ved Rosenborg Park. Leiligheten ligger i 1,etg. Attraktiv beliggenhet fem minutters gange fra store grøntområder ved Festningen. Gangavstand til Solsiden, NTNU Gløshaugen, St. Olavs Hospital, Sentrum. Bussholdeplass  2 min unna ved Rosenborg Park Leiligheten har entrè, bod/ garderobe, stue, kjøkken, soverom, baderom og bod i kjeller.  Utgang til terrasse fra stuen. Tilgang til flott opparbeidet felles gårdshave.
Tv og internett Leien inkluderer Kabel TVog Bredbånd (abonnement grunnpakke komplett -digital TV/bredbånd mini via Get) Router (trådløst nett) er ikke inkludert i leveransen.
Leieforholdets varighet: Leiligheten er ledig for utleie etter avtale fra august .  I de første 9 månedene  er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden, er oppsigelsesfristen 3 mnd gjensidig og gjelder fra den 1. i påfølgende mnd.
Innredning: Leiligheten kan leies ut møblert hvis ønskelig. Hvitevarer  er installert i leiligheten.
Husdyr: Husdyrhold tillates ikke. 
Parkering: Parkering i p-kjeller  

Moderne 2-roms med balkong like ved solsiden

Frostaveien 2E, leilighet 101, 7068 Trondheim

frostaveien-2e

Månedsleie: 9 500,-

Inkluderer: Kabel-tv og bredbånd
Depositum: 28500
Primærrom: 47 m²
Soverom: 1
Etasje: 1.
Boligtype: Leilighet
Leieperiode: Fra 15.05.18

Beskrivelse

Attraktiv leilighet med balkong. Meget sentralt i Trondheim, kun et steinkast unna solsiden, og med knutepunkt for buss like utenfor dørensom tar deg til NTNU, HIST, St. Olavs sykehus osv. Leiligheten er i nyere bygård, og fremstår i meget god stand. Leiligheten har stue, delvis åpen kjøkkenløsning, soverom og baderom. Stue, kjøkken og soverom har alle parkett og lyse vegger. På baderommet flislagt gulv og vegger.
Tv og internett: Leien inkluderer Kabel TVog Bredbånd (abonnement grunnpakke komplett -digital TV/bredbånd mini via Canal Digital)
Leieforholdets varighet: Leiligheten er ledig for utleie p.d. - overtagelse etter avtale. Leietiden er ikke tidsbegrenset - 3 mnd gjensidig oppsigelse.
Depositum: Depositumskonto opprettes i Sparebank 1 SMN. Garanti aksepteres ikke.
Innredning: Oppvaskmaskin innstalleres av utleier. Øvrige hvitevarer er ikke inkludert.
Husdyr: Husdyrhold tillates ikke. 
Parkering: Soneparkering i gate gjennom Trondheim Parkering. Muligheter for leie av p-plass i parkeringskjeller Frostav. 2, p.t. kr. 1.000,- pr. mnd.

 

2 roms endeleilighet sentralt på Buran, like ved solsiden "alt inkludert"

Frostaveien 2F, leil 301, 7068 Trondheim

frostaveien-2f

Månedsleie: 9 500,-

Inkluderer: Kabel-tv, internett strøm og varmtvann

Depositum: 28500

Primærrom: 35 m²

Soverom: 1

Etasje: 2.

Boligtype: Leilighet

Leieperiode: 15.08.2018


Beskrivelse

Sentrumsnær leilighet , kun 5 minutters gange fra solsiden, og med knutepunkt for buss like utenfor døren som tar deg til NTNU, HIST, St. Olavs sykehus osv. Leiligheten innehar meget god standard.
Leiligheten ligger på enden av bygget og har store vinduer som gjør at stuen fremstår lys og romslig. Delvis åpen kjøkkenløsning, soverom og baderom. Stue, kjøkken og soverom har alle parkett og lyse vegger. På baderommet er det gulvbelegg og flislagte vegger. Dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten disponerer bod (ca 5 kvm) på samme plan som leiligheten

Tv og internett:

Leien inkluderer Kabel TV og Bredbånd (abonnement komplett 10 -digital TV/bredbånd 10 Mhps via Canal Digital
Trådløst nett (router) er ikke inkludert i denne pakken.

Innredning:

Oppvaskmaskin innstalleres av utleier. Øvrige hvitevarer fremskaffes av leietaker. Standard mål 60 cm.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang:

Leiligheten er ledig p.d. og kan overtas etter nærmere avtale
Leietiden er tidsubegrenset med 3 mnd gjensidig oppsigelse.

Elektrisitet og oppvarming:

Varmtvann og strøm er inkl. i leien

Husdyr:

Husdyrhold tillates ikke. 

Parkering:

Soneparkering i gate gjennom Trondheim Parkering p.t. kr. 425,-. Muligheter for leie av fast p-plass utendørs på vår naboeiendom kr. 550,-/mnd og  i parkeringskjeller tilliggende eiendom Frostaveien 2. Leie p.d. kr. 1.000,-/mnd.