Fjordgata 74/76

Beskrivelse

Fjordgata 74/76 er en av branntomtene etter den store bryggebrannen i Fjordgata i 2007. Vi er nå i gang med oppføringen av en ny brygge med tradisjonelt bryggeutseende kombinert med moderne funksjoner og detaljer. Dette er også et kombibygg med næringsareal på bakkeplan, og leiligheter fra 2. etg – 5. etg.
I luftige lokaler med store vinduer mot kanalen blir dette et veldig lyst og fint areal. Fjordgata ligger sentralt i midtbyen, og vi ser for oss at dette lokalet vil passe utmerket for kontorer til mellomstore bedrifter.

Ferdigstilles sommeren 2017

Areal: ca. 220 m2

Interessert i å leie lokalet? Kontakt: post@kobe.no / mikal@kobe.no / line@kobe.no

Med tidlig meldt interesse er det enklere å tilpasse lokalet dine behov!

 

Fjordgata 80

Beskrivelse

Fjordgata 80 er som Fjordgata 74/76 en branntomt etter brannen i 2007. Denne bryggen ble ferdigstilt i 2015, med næringsareal på bakkeplan og utleieleiligheter fra 2. etg – 4. etg.
Næringsarealet er fortsatt ledig for leie!

Arealet er utrolig luftig og lyst, med gulv til tak-vinduer ut mot kanalen. Når man kommer inn i lokalet fra Fjordgata møter man et åpent, luftig lokale med eksotiske fliser på gulvet. Går man videre inn finner man en trapp som går ned en halv etasje, noe som gjør at denne halvdelen av lokalet har ekstrem takhøyde. Herifra kan man gå direkte ut på en privat kai på kanalen. Dette er absolutt et lokalet man burde utforske!

Areal: ca. 280 m2

Interessert i å leie dette lokalet? Kontakt: post@kobe.no / mikal@kobe.no / line@kobe.no

Kontakt oss for befaring av lokalet!

fjordgt-80-fasade

 

fjordgata-80