BISCHOFFS PLASS

Vi har nylig overtatt boligprosjektet BISCHOFFS PLASS ved oppkjøp av selskapet Nedre Grilstadkleiva 1-3 AS. Dette betyr at vi overtar rollen som byggherre/utbygger av prosjektet.

BISCHOFFS PLASS har en nydelig beliggenhet på Nedre Charlottenlund, rett ved Grilstad Marina. Her har man fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden i tillegg til umiddelbar nærhet til Ladestien.

Ferdigdato

Før jul 2018

FJORDGATA 74/76

Fjordgata 74/76 er en av branntomtene etter den store bryggebrannen i Fjordgata natt til 17. mai, 2007. Etter å ha bygd opp branntomten Fjordgata 80 er vi nå godt i gang med en ny brygge. Dette blir et bygg med tradisjonelt bryggeutseende kombinert med moderne detaljer og funksjoner. Legg merke til «glassgården» midt i bygget som er bygd opp av glassvegger og glasstak for å få mest mulig sollys til alle leiligheter.

Antatt ferdigdato
Høsten 2017

NEDRE BAKKLANDET 83/85

Nedre Bakklandet 83/85 er for tiden i råbyggfasen. Dette blir et veldig spenstig kombibygg med næringsareal i 1. etg og boliger fra 2. etg til 6. etg. Boligbygget ligger ekstremt sentralt ved Bakke Bru, og blir selve inngangen til Bakklandet. Som man kan se på illustrasjoner og tegninger får bygget en utradisjonell sirkulær utforming som står i stil til resten av bebyggelsen i området.

Antatt ferdigdato
Høsten 2017

SKYÅSVEIEN 52

Skyåsveien 52 er et boligprosjekt bestående av 4 luksuriøse leiligheter fordelt på to bygg. Beliggende på toppen av kuhaugen med en fantastisk panoramautsikt over byen blir dette svært attraktive boliger. Enhetene vil bli lagt ut for salg i løpet av sommeren/høsten!

Antatt ferdigdato
Sommeren 2018