FROSTAVEIEN 2G

Frostaveien 2G er et "infill-prosjekt" mellom to eksisterende bygg. Her bygger vi nå 18-20 svært arealeffektive 2-roms leiligheter for utleie, perfekt for deg som ønsker å bo sentralt. Bygget ligger 20 meter unna Innherredsveiens største bussholderplass, og rett over gata finner du den nydelige Lademoparken.

Ferdigdato: Q3 2019BISCHOFFS PLASS

Vi har nylig overtatt boligprosjektet BISCHOFFS PLASS ved oppkjøp av selskapet Nedre Grilstadkleiva 1-3 AS. Dette betyr at vi overtar rollen som byggherre/utbygger av prosjektet. BISCHOFFS PLASS har en nydelig beliggenhet på Nedre Charlottenlund, rett ved Grilstad Marina. Her har man fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden i tillegg til umiddelbar nærhet til Ladestien.

Ferdigdato: Q4  2018


FJORDGATA 74/76

Fjordgata 74/76 er en av branntomtene etter den store bryggebrannen i Fjordgata natt til 17. mai, 2007. Etter å ha bygd opp branntomten Fjordgata 80 er vi nå godt i gang med en ny brygge. Dette blir et bygg med tradisjonelt bryggeutseende kombinert med moderne detaljer og funksjoner. Legg merke til «glassgården» midt i bygget som er bygd opp av glassvegger og glasstak for å få mest mulig sollys til alle leiligheter.

Ferdigdato: Q1 2018 - ferdig


NEDRE BAKKLANDET 83/85

Nedre Bakklandet 83/85 er for tiden i råbyggfasen. Dette blir et veldig spenstig kombibygg med næringsareal i 1. etg og boliger fra 2. etg til 6. etg. Boligbygget ligger ekstremt sentralt ved Bakke Bru, og blir selve inngangen til Bakklandet. Som man kan se på illustrasjoner og tegninger får bygget en utradisjonell sirkulær utforming som står i stil til resten av bebyggelsen i området.

Ferdigdato: Q1 2018 - ferdig


SKYÅSVEIEN 52

Skyåsveien 52 er et boligprosjekt bestående av 4 luksuriøse leiligheter fordelt på to bygg. Beliggende på toppen av kuhaugen med en fantastisk panoramautsikt over byen blir dette svært attraktive boliger. Enhetene vil bli lagt ut for salg i løpet av sommeren/høsten!

Ferdigdato: Q3/Q4 2018